Meevaren

Team KL Emanuel

Op zoek naar een onvergetelijke zeilervaring in Friesland of Amsterdam? Altijd al eens willen weten hoe het is om op een echt wedstrijdskutsje te varen? Dit is uw kans om te zeilen op een origineel Fries wedstrijd skûtsje!

 

Stap aan boord voor een actief teambuilding uitje met uw collega’s of gewoon om lekker een middagje te zeilen met aansluitend een borrel!

Wij van Team KL Emanuel zeilen wedstrijden op het skûtsje Emanuel, een origineel fries skûtsje uit 1914. In de zomer nemen we deel aan de verschillende wedstrijden, met als hoogtepunt de IFKS in augustus, waar we in de hoogste klasse uitkomen!

 

Om anderen te laten ervaren hoe het is om op een skûtsje te zeilen in teamverband organiseren we zogenaamd ploechjesilen. Hierbij zeilen we met groepen gasten aan boord en laten we zien hoe mooi het is om een authentiek monumentaal schip te zeilen!

 

Gedurende de lente en zomermaanden is het mogelijk om met uw vrienden of collega’s mee te varen. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden om het zeilen te combineren met een vergadering of een borrel. Een aantal weken van de zomer ligt het skûtsje aan het IJmeer in Amsterdam, maar het grootste gedeelte van de tijd ligt ze in Lemmer. In Amsterdam kunnen wij heerlijk zeilen op het IJmeer en is het mogelijk om naar het eiland Pampus te zeilen of een ander dorpje. In Friesland is onze thuis haven in Lemmer en zeilen wij op het IJsselmeer of de Brekken met de mogelijkheid om te borrelen/eten in de Beach Club van Lemmer.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we een arrangement samenstellen, bijvoorbeeld één of twee dagdelen zeilen, gecombineerd met een borrel of lunch of met een vergadermogelijkheid.

Dineren kan ook, a la carte of een speciaal arrangement met een Captains diner. Er kunnen maximaal 12 gasten mee aan boord. Neem contact op met Madelon, zodat we kunnen kijken welke mogelijkheid we hebben om een topdag voor u te organiseren!

 

Informatie over het skûtsje, het team en de wedstrijden is te vinden via de website en facebook.

 

Contact gegevens: Madelon Huisman

ploegje@skutsjeemanuel.nl , 0640951521